OutletONOutletONOutletON
0
00 ден

Начин на достава

Достава

Рокот на испорака е од 2 до 4 работни дена.

Курирот пратката ја доставува на адресата за испорака во период од 9:00 до 17:00 часот. Ве молиме во тој период да обезбедите лице на соодветната адреса за прием на пратката. Пред да се изврши доставата, вообичаена пракса е курирот да Ве побара на телефонскиот број кој сте сте го впишале при креирање на нарачката со цел да го потврдите терминот за достава. Доколку курирот не Ве најде на дадената адреса, должен е повторно да Ве побара. Доколку после неколоку обиди за достава не Ве најде на договорената адреса, пратката ќе ни ја врати нам. По прием на пратката, ќе Ве контактираме за да ги утврдиме причините за нереализирањето на доставата и ќе договориме повторна достава доколку се уште сте заинтересирани за нарачката.

Други информации околу испораката

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен веднаш по приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи фабрички неисправности или оштетувања.

Цената за испораката е 130 ден за вкупна нарачка до 1500 ден, над 1500 ден испораката е бесплатна.

Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 3 до 5 работни дена на целата територија на Р.С. Македонија, до секоја адреса и населено место.

Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

недела, понеделник, вторник, среда, четврток, петок, сабота
јануари, февруари, март, април, мај, јуни, јули, август, септември, октомври, ноември, декември
Нема доволно достапни производи. Само [max] останато.
Прелистајте ја листата на желбиИзбриши од листа на желби
Кошничка за купување

Вашата кошничка е празна.

Return To Shop

Додади купон

Додади купон

Кодот на купонот ќе работи на страницата за наплата