• Држава Македонија
 • Воздушен компресор DC12V  999 ден.

  899 ден.

  Тежина 500.0 гр.
  Воздушниот компресор е совршен за автомобилски гуми, играчки, тооки, душеци и многу други реквизити.

  Лесен за употреба: само приклучете го во просторот за запалка во колата за да добие напојување, така апаратот е активен и може да го користите за надувување. На воздушниот компресор има барометар и може да го проверувате и притисокот за прецизно да биде употребен. Просечно на компресорот му требаат 2-3 минути да наполни една автомобилска гума со воздух.

  Напојување: 12V / 15А
  Мокност: 300 PSI (20.7 BAR)
  Димензии на пакетот: 12*13 см

  Во паќетот добивате:
  1 х компресор
  3 х додатоци за надувување различни отвори


  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје