• Држава Македонија
 • Водоотпорна маска за телефон

  199 ден.

  Тежина 40.0 гр.

  Дизајн

  • VM1
  • VM2
  • VM3
  • VM4
  • VM5
  • VM6
  • VM8
  • VM7
  • VM9
  • VM10
  • VM11
  • VM12
  • VM14
  • VM15
  • VM13
  Погодно за мобилен телефон со димезнии: 3,5 инчен - 6 инчен (универзален сите модели)
  • Препорачана длабочина до 5 метри
  • Може да се користи во вода, снег и е отпорна на прашина и кал.
  • Материјал PVC
  • Не ја употребувајте под жешка вода
  • Димензии : 18*10.5CM
  Да се провери пред употреба под вода без да се стави вашиот телефон.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје