• Држава  Македонија
 • Viper Super Classic 2 - Велосипед 26"  6,040 ден.

  5,490 ден.

  Тежина 9000.0 гр.

  Боја

  • Црно/Зелена
  • Црно/Сина
  • Црно/Црвена

  Велосипед: Unisex

  Тип: City Bikes

  Големина на тркало: 26''

  Рам: Steel

  Брзини: 21

  Viper Super Classic 2:

  Модел: Bicycle Viper Super Classic 2
  Рам: Viper Steel Frame (20" middle tube) , 135cm / 18cm / 71cm
  Вилушка: Viper standard fork
  Пренос: Chain
  Големина: 26"
  Менувач: Sunrun (21 Speed)
  Педали: Viper standard polyethylene pedals
  Кочници: V-Brake

  Viper!

  Брендот Viper е развиен под строги технички услови и критериуми во последните 10 години, со цел да овозможи производи со висок квалитет дури и за нај пребирливите возачи.

  Оптимален перформанс

  Благодарение на соработката со врвни производители различните модели кои се произведени од алуминиум како и carbon моделите се дизајнирани со цел да гарантираат релијабилност и оптимален перформанс на секаков вид на површина за возење.

  Viper го има најдобриот компромис помеѓу перформанс, комфор, тежина и задоволство


  Важно: Нашата продавница гарантира дека велосипедите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на велосипед полесно и безбедно.

  Кога купувате велосипед, осигурајте се дека големината и димензиите на велосипедот се со точната големина и се исправни за вас односно одговараат на тоа што го барате. Велосипед со димензии кои одговараат на Вашата големина е поудобен и многу полесен за контролирање. Ние можеме да Ви помогнеме да ја изберете точната димензија на велоспедот. Откако ќе го купите велосипедот проверувајте ја неговата состојба со тоа што ќе правите чести проверки на гумите, ланците како и целокупната состојба на велосипедот.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.1
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје