• Држава Македонија
 • V8-B - Ѕиден часовник  999 ден.

  499 ден.

  Тежина 510.0 гр.

  Големина на ѕиден часовник

  • 110 см
  • 63 см
  • 50 см
  Достапни димензии: 50 cm
  Материјал: EVA + акрилно стакло
  Дебелина: 1 мм на акрилното стакло
  Напојување 1 * AA батерија (не е вклучена во пакетот)

  Што добивате во пакетот:
  Стикери за часовникот EVA (самолепливи)
  Механизам за часовникот (самолеплив)
  Стикери од акрилно стакло (самолепливи)

  Како да го поставите часовникот?
  Чекор еден: Ставете ја батеријата во механизмот и поставете го механизмот на посакуваната позиција на ѕидот
  Чекор два: одлепете ја заштитната фолија од стаклото и залепете ја на EVA бројките. Ставете го мерачот за поставување на механизмот и тој ќе ве насочува на каде да ги лепите бројките, обележете со моливче.
  Чекор три: Оспособете го механизмот за работа, прво поставете ја стреклката за часови, па за минути. Нека бидат наместени на 12 часот и притиснете ги накај механизмот за да се прицврстат.

  Часовникот е безвучен и совршен за секоја околина  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје