• Држава Македонија
 • V1-B - Ѕиден часовник

  50 ден.

  Тежина 510.0 гр.

  Големина на ѕиден часовник

  • 110 см
  • 63 см
  • 50 см
  Достапни димензии: 110 cm

  Материјал: EVA + акрилно стакло
  Дебелина: 1 мм
  Напојување 1 * AA батерија ( не е вклучена во пакетот)

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје