• Држава Македонија
 • Turtle – Светлечка желка  499 ден.

  249 ден.

  Тежина 420.0 гр.

  Боја

  • Сина
  • Жолта
  • Зелена
  • Розева
  • Светло зелена
  Светлечката желка е совршена за приспивање на вашите деца, бидејќи покрај тоа што го украсува вашиот ѕид со разнобојни ѕвезди и форми на месечини, испушта и мелодија. Помага и за деца кои се плашат од темнина.
  - Проектира разнобојни ѕвезди низ целиот таван со 3 различни опции на појавување и бои.
  - Идеално за бебиња и деца до 3 години.
  - Автоматски се исклучува по 50 минути.
  - Се напојува преку USB кабел или има опција да се користат батерии(3 AAA стандардни батерии.
  - Материјалот е пластика и плишана ткаенина.


  Упатство:
  - Играчката се вклучува на копчето ON/OFF
  - Копчето L1 служи за менување на светлинските ефекти
  - Копчето L2 овозможува ѕвездите да светат во една од трите бои
  - Копчето L3 Ви овозможува да уклучите и менувате музика (4 различни мелодии)

  Димензии: 30 х 20 см

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје