• Држава Македонија
 • Tons Form - Тенда за тераса 400x250 cm

  1,490 ден.

  Тежина 7000.0 гр.

  Боја:

  • Жолта/Бела (7788)
  • Сина/Бела (7787)
  • Темно сива (9047)
  • Светло кафена (9050)
  • Беж (7786)
  • Вишна (9053)
  Тенда за тераса со димензии 400 х 250см

  * Ве молиме обрнете внимание дека само тендите означени со Жолта/Бела и Сина/Бела ги содржат наведените бои во дизајн со вертикални линии, останатите бои претставуваат еднобојни тенди, т.е. истите не се на линии.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје