• Држава Македонија
 • Tons - Чадор за сонце 300 cm

  520 ден.

  Тежина 11000.0 гр.

  Боја:

  • Беж (6796)
  • Темно зелена (7790)
  • Бела (6795)
  • Светло сива (9082)
  • Тиркизна (9083)
  • Темно црвена (6797
  • Кафена (7791)
  • Темно сива(9081)
  Големина: 300 см
  Материјал: Полиестер

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје