• Држава Македонија
 • Tons 9321 - Сет маса со две клупи



  8,199 ден.

  7,500 ден.

  Тежина 1.0 гр.
  Практичен дрвен сет составен од една маса и две клупи на преклоп за лесно складирање. Сетот е изработен од дрво и метал, премачкани со заштитни материјали за подолга трајност и задржување на бојата.

  Материјал: Дрво, Метал

  Димензии:
  - Маса: 180 х 75 x 72 cm
  - Клупа: 180 х 25 х 43 cm


  Шифра: 9321





  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје