• Држава Македонија
 • Tons 9075-9076 - Систем за ладење со водена прашина

  120 ден.

  Тежина 1000.0 гр.

  Одберете:

  • 7.5m (9075)
  • 15m (9076)
  Со овој систем за ладење со водена прашина летните денови ќе поминат многу побргу и ќе бидат вистинско уживање. Опуштете се во секој момент во Вашата градина или на Вашиот балкон и не грижете се за топлите летни денови.

  - Лесен за поставување и отстранување
  - Ја намалува температурата за 10 степени на местата каде што се користи
  - Создава чувство на свежина

  Големини:
  - 7.5 m - 5 отвори
  - 15 m - 8 отвори

  *Во пакетот не доаѓа чадорот и гарнитурата што се прикажани на сликата.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје