• Држава Македонија
 • Tons 8676 - Електрична славина

  1,619 ден.

  Тежина 1000.0 гр.
  Спецификации:

  Материјал: пластика, метал
  Притисок: 220-240/50Hz
  Moќност: 3Kw
  Притисок на вода: 0,04 до 0,5 МPa
  Проток на топла вода: 2-2,5л/мин.
  Температура на водата: 30-60C
  Eлектричен кабел: 1,2м
  Гаранција: 1 година

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје