• Држава Македонија
 • Tons 7734-7740 - Столица

  599 ден.

  Тежина 650.0 гр.

  Бои

  • Зелена-7734
  • Црвена-7735
  • Сина-7736
  • Розева-7740
  Стол на преклоп со држач за чаша
  Димензии: 52*83*80 см
  код: 7734-7740

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје