• Држава Македонија
 • Tons 631034 - Батериска прскалка + пумпа прскалка  2,290 ден.

  1,990 ден.

  Тежина 6000.0 гр.
  Шифра: 631034

  Батериска прскалка
  Капецитет: 16л
  Батерија: 12V, 8Ah
  Мотор: 3,1
  Полнач: 1.0А

  +

  ПОДАРОК
  Пумпа прскалка со капацитет од 1.5 л

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје