• Држава Македонија
 • TinoSki Kids - Детска блуза Најсакана  690 ден.

  349 ден.

  Тежина 400.0 гр.

  Одберете големина:

  • Број 2 (2-3 год.)
  • Број 4 (4-5 год.)
  • Број 6 (6-7 год.)
  Уникатна детска блуза со интересен и модерен дизајн за деца од 2 до 7 годишна возраст.

  Материјал: 100% чешлан памук (интерлок)

  Големини:
  - Број 2 (за возраст 2-3 години)
  - Број 4 (за возраст 4-5 години
  - Број 6 (за возраст 6-7 години)

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје