• Држава Македонија
 • Tara - Зимски чизми  899 ден.

  499 ден.

  Тежина 1.0 гр.

  Број:

  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  Удобни чизми погодни за студените есенски и зимски денови. Едноставни, стилски и погодни за секоја пригода.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје