• Држава  Македонија
 • Sport Dry - Спортска маица Grey  549 ден.

  199 ден.

  Тежина 170.0 гр.

  Избери величина:

  • S
  • M
  • L

  Додади продукт и заштеди:

   Galaxy - Спортски хеланки
  • S/M
  • M/L
   Colorful Illusion - Спортски хеланки и маица
  • S/M
  • M/L
   Sport Dry - Спортска маица Grey
  • S
  • M
  • L
   Sport Dry - Спортска маица Green
  • S
  • M
  • L
   Sport Dry - Спортска маица Purple
  • S
  • M
  • L
   Sport Dry - Спортскa маица Turquoise
  • S
  • M
  • L
   Pulse - Патики
  • 37/Црна/Зелена
  • 37/Сива/Зелена
  • 37/Розева/Жолта
  • 38/Црна/Зелена
  • 38/Сива/Зелена
  • 38/Розева/Жолта
  • 39/Црна/Зелена
  • 39/Сива/Зелена
  • 39/Розева/Жолта
  • 40/Црна/Зелена
  • 40/Сива/Зелена
  • 40/Розева/Жолта
  • 41/Црна/Зелена
  • 41/Сива/Зелена
  • 41/Розева/Жолта
   Pure Boost - Патики
  • 37/Црно/Бела
  • 37/Плаво/Бела
  • 37/Розево/Црно/Бела
  • 38/Црно/Бела
  • 38/Плаво/Бела
  • 38/Розево/Црно/Бела
  • 39/Црно/Бела
  • 39/Плаво/Бела
  • 39/Розево/Црно/Бела
  • 40/Црно/Бела
  • 40/Плаво/Бела
  • 40/Розево/Црно/Бела
  • 41/Црно/Бела
  • 41/Плаво/Бела
  • 41/Розево/Црно/Бела
   Supernova - Патики
  • 37/Црна
  • 37/Бордо
  • 37/Сива
  • 38/Црна
  • 38/Бордо
  • 38/Сива
  • 39/Црна
  • 39/Бордо
  • 39/Сива
  • 40/Црна
  • 40/Бордо
  • 40/Сива
  • 41/Црна
  • 41/Бордо
  • 41/Сива
  Материјал: 100% полиестер
  Боја: Сива

  Маичката за вежбање Sport Dry е изработена од материјал кој ја поместува потта од телото до површината на ткаенината, каде што испарува. Удобна и лесна за одржување со супер детал на задната страна. Едноставно мора да ја имате!

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.1
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје