• Држава Македонија
 • Систем со сензори за паркинг  899 ден.

  799 ден.

  Тежина 880.0 гр.
  Паркинг систем со 4 сензори - превенција против оштетувања на автомобилот и ја зголемува безбедноста на патниците.

  Паркинг сензорот со новиот и напреден процесор овозможува детектирање на препреки од 0 до 2 метри оддалеченост. Сензорот може да го гледате на дисплејот кој го добивате (LED - покажува бројки и светла) или може да се поврзи со LCD дисплеј.

  Работи на ладно време односно до - 30 степени како и на топло време системот е отпорен до плус 80 целзиусови степени.

  Спецификации:
  Материјал: Пластика
  Волтажа: 12V DC
  Ултрасонична фреквренција: 40 KHz
  Големина на LED Дисплејот: 9 х 1.5 см
  Големина на контролната кутија: 9 х 6 х 2.2 см

  Гаранција:
  - 3 месеци

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.1
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје