• Држава  Македонија
 • Sencor SLR 33 - Апарат за чистење текстил  340 ден.

  299 ден.

  Тежина 500.0 гр.
  Мини чистач за отстранување на ивки
  Го обновува изгледот на ткаенината
  Голем метален филтер
  Голем прозирен контејнер
  On/off прекинувач
  Економично дизајниран
  Работи на батерии: 2X1.5V AA
  2 години гаранција

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.1
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје