• Држава  Македонија
 • Распродадено

 • Sanni 2 - Три женски чанти  1,399 ден.

  799 ден.

  Тежина 350.0 гр.

  Додади продукт и заштеди:

  • Огрлица G01
  Материјал: Еко кожа

  Голема чанта
  Патент: Да
  Внатрешна преграда: Да
  Висина: 26cm
  Должина: 34cm
  Џебови: 4 внатрешни џеба (2 џеба со патент, 1 надворешен џеб со патент

  Мала чанта
  Патент: Да
  Висина: 20cm
  Должина: 27cm
  Џебови: 1 внатрешен џеб

  Новчаник
  Патент: Да
  Висина: 14cm
  Должина: 22cm

  Оваа чанта од три дела Ви овозможува да имате различна комбинација за на работа, прошетка во парк или вечерно излегување. Деловните жени ги обожуваат овие чанти бидејќи се совршена опција за секоја прилика.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.1
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје