• Држава Македонија
 • Распродадено

  Revuar - Долготраен течен коректор  189 ден.

  149 ден.

  Тежина 100.0 гр.

  Боја

  • Revuar 01
  • Revuar 02
  • Revuar 03
  Долготраен, течен коректор за лице кој трае до 24 часа.

  Не содржи парабен.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје