• Држава  Македонија
 • Raider Батериски полнач RD-BC12  3,999 ден.

  3,499 ден.

  Тежина 7700.0 гр.
  Шифра: 2608
  Напојување:230V-50Hz
  Моќност:310W
  Излезен напон:12V/24V
  Јачина:14А
  Капацитет:92-210Аh
  * Доаѓа со кабли

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.1
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје