• Држава  Македонија
 • Pulse - Патики  999 ден.

  249 ден.

  Тежина 200.0 гр.

  Избери број на обувки:

  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41

  Избери боја:

  • Црна/Зелена
  • Сива/Зелена
  • Розева/Жолта

  Додади продукт и заштеди:

  • Алка 010
   Pure Boost - Патики
  • 37/Црно/Бела
  • 37/Плаво/Бела
  • 37/Розево/Црно/Бела
  • 38/Црно/Бела
  • 38/Плаво/Бела
  • 38/Розево/Црно/Бела
  • 39/Црно/Бела
  • 39/Плаво/Бела
  • 39/Розево/Црно/Бела
  • 40/Црно/Бела
  • 40/Плаво/Бела
  • 40/Розево/Црно/Бела
  • 41/Црно/Бела
  • 41/Плаво/Бела
  • 41/Розево/Црно/Бела
   Supernova - Патики
  • 37/Црна
  • 37/Бордо
  • 37/Сива
  • 38/Црна
  • 38/Бордо
  • 38/Сива
  • 39/Црна
  • 39/Бордо
  • 39/Сива
  • 40/Црна
  • 40/Бордо
  • 40/Сива
  • 41/Црна
  • 41/Бордо
  • 41/Сива
  Pulse патиките се изработени од материјал кој и дозволува на кожата да "дише" и ја абсорбира потта од стапалата во летно време. Составени од флексибилен гумен ѓон и природен материјал кој го спречува лизгањето. Патиките се лесни, погодни за трчање и други спортски активности.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.1
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје