• Држава Македонија
 • Преносна батерија - 10400 mAh

  599 ден.

  Тежина 300.0 гр.

  Бои

  • Сива
  • Розева
  • Сина
  • Црна
  • Златна
  Преносна батерија со можен излезен USB порт и премиум Li-ion батерии, поставени во алуминиумска обвививка.

  Голема преносна батерија со капацитет од 10400 mAh. Со овој капацитет може да го полните Вашиот смартфон, таблет или дигитална камера. Поддржува и до 2 целосни полнења на вашиот телефон (зависи од моделот на телефон)
  Преносната батерија автоматски се приспособува на излезната моќност според поврзаната направа.

  Максимален излез на полнење:
  Полни до 5V/2.1А и може да полни до два уреди во исто време.

  Димензии: 9.05 x 7.7 x 2.16 см

  Во пакетот добивате:
  1 х преносна батерија
  1 х USB android кабел (ако сакате да го полните вашата Apple направа, искористете го оригиналниот кабел од неа)

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје