• Држава  Македонија
 • Premium Waist Trimmer - Појас за слабеење  899 ден.

  199 ден.

  Тежина 200.0 гр.

  Додади продукт и заштеди:

   Спортски држач на телефон
  • Црна
  • Бела
  • Сива
  • Портокалова
  • Зелена
  • Розева
  • Виолетова
  • Розева (бебе)
  • Црвена
  • Сина
  • Светло Сина

  Ослабете без напорни вежби, изгубете обем во половината и колковите за рекордно време со минимални вежби!

  Во што е тајната? Појасот се од спецјиален материјал Termo-Tech кој ја зголемува основната температура на телото и се потите 4 пати побрзо од обично исфрлајќи ги токсините и топејќи ги мастите во вашето тело! Се што треба е да ги носите додека сте на шопинг, додека џогирате или одмарате, работите во вашиот дом, вежбате или ги извршувате вашите дневни активности итн.
  Termo-Tech материјалот е мек и лесен , па вие ќе можете да ја носите и под гардеробата без воопшто да се забележува.

  Големина: универзална (Појасот е долг 90 см и висок 20 см)

  Материјал:
  100% полиестер

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.1
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје