• Држава Македонија
 • NewTech Music - Мини bluetooth звучник

  600 ден.

  Тежина 200.0 гр.

  Боја:

  • Црна
  • Бела
  • Сребрена
  • Црвена
  • Сина
  Малечок, но гласен звучник кој може да го користите во секоја прилика!
  Со овој звучник можете да слушате музика во друштво или радио или пак да држите аудио конференција. Она што дополнително го прави овој мини Bluetooth звучник посебен се вградените лед светла кои светат во различни бои, па освен супер музика, добивате и фантастична атмосфера за секое време!

  Кратки карактеристики:

  - Поврзување: Bluetooth v 3.0
  - Јачина: 3 W
  - Далечина на сигнал: до 10 m
  - Време на слушање: 5 часа
  - Време на полнење: 2 часа
  - Батерија: 520 mAh
  - Поддржува micro SD мемориска картица (не е вклучена во пакетот)
  - Buddy-jack дизајн: можност да поврзете повеќе Мини LED звучници еден со друг

  Димензии: 63 x 63 mm

  Пакетот содржи:
  1 х Мини bluetooth звучник
  1 х USB кабел за полнење

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје