• Држава Македонија
 • Mi Air Purifier 2 - Прочистувач на воздух  14,990 ден.

  11,990 ден.

  Тежина 4800.0 гр.

  Додади продукт и заштеди:

  • Mi Air Purifier 2 - Филтер за прочистувач
  *Достапен на 13 рати без камата за 999 денари месечно

  Може да аплицираат сите кои имаат редовни примања во било која банка. Кредитите се реализирааат преку Стопанска Банка АД Скопје. Корисниците на кредитни картички од Стопанска Банка можат да го купат производот на 12 рати исто така без камата со самата картичка (без апликација за кредит). За повеќе информации контактирајте не на 076 228 888

  Трослоен филтер

  Филтерот се состои од 3 нивоа на филтрација создадени од Toray EPA филтер и активен јаглен. Прочистува ПМ 2.5, ПМ 0.3 до 0.5, полен, прашина, честички, човечки и животински влакна.


  Smart уред

  Апликацијата Mi Home овозможува да го надгледувате квалитетот на воздух во Вашиот дом директно од телефон во секое време и да го користете Вашиот телефон како далечинско за вклучување, исклучување и префрлување на различен режим според моменталните потреби. Дополнително уредот Ви овозможува да ја измерите загаденоста, влажноста и температурата на воздухот во Вашиот дом. Уредот сам препознава кога треба да се уклучи и исклучи за да го одржува воздухот секогаш чист и свеж.


  Брзо прочистување

  Цилиндричниот филтер од 360° го прочистува воздухот поефикасно од секоја насока во споредба со конвенционалните воздушни прочистувачи. Нуди висока стапка на чист воздух од 310 m3/h (Clean Air Delivery Rate - CADR) и потребни се само 10 минути за да го циркулира прочистениот воздух во Вашата соба.

  Ултра-тивок и енергетски ефикасен

  Уредот троши од 1,5W до 35W. Споредбено троши струја колку само една LED светилка.

  Спецификации:
  - Прочистува оптимално до 40м2 (310m3/час)
  - Wi-Fi модул
  - Сензор за квалитет на воздух SHINYEI (Japan)
  - Сензор за топлина и влажност на воздухот Sensirion AG (Switzerland)
  - Потрошувачка од 1.5W од 35W
  - 360 степени филтрација
  - Димензии: 54x24x24cm

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  100%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 •  Игор

  Од Мартин Кароски на Вторник 23 Јануари 2018

  Производот е петка

  2 корисници го оценија коментарот како корисен. Дали Ви помогна и на Вас?ДаНе

  Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.1
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје