• Држава Македонија
 • Машина за шиење

  90 ден.

  Тежина 950.0 гр.
  Совршена машина за домашна употреба, лесна и пренослива спремна за шиење. Машината има две брзини на шиење Работи на струја преку адаптер. Во пакетот добивате и педала за најдобро користење на машината.

  Големина: 21.1 x 13.5 x 22.9 см
  Во пакетот добивате: конец, игла, педала, адаптер за струја и упатство + резервна игла и конец.
  Напојување: адаптер или батерии
  Моќност: 6W

  *Овој модел не доаѓа со вградена светилка.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје