• Држава Македонија
 • MagicMesh - Магнетна завеса за врата  699 ден.

  299 ден.

  Тежина 300.0 гр.

  Боја

  • Бела
  • Црна

  Додади продукт и заштеди:

   MagicMesh - Самолеплива завеса за прозор 100*130 см
  • Црна
  • Сива
  • Бела
   MagicMesh - Самолеплива завеса за прозор 130*150 см
  • Црна
  • Сива
  • Бела
  Со магнетната мрежа за врата, лесно ќе можете да го задржите свежиот воздух дома а инсектите надвор. Мрежата има 18 силни магнети што кога ќе поминете низ мрежата и дозволуваат автоматски да се затвори. Совршена е за миленици и за моменти кога носите нешто и немате како да отворите врата.

  Магнетната мрежа за врата лесно се поставува, со неа доаѓаат и делови за прицврсување на вратата.

  Димензии: 100 * 210 см

  Шифри:
  Црна - 6580
  Бела - 6581

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје