• Држава Македонија
 • Распродадено

 • Lexi 2 - Женски ранец  799 ден.

  399 ден.

  Тежина 300.0 гр.
  Материјал: Еко кожа
  Патент: Да
  Висина: 30cm
  Должина: 30cm
  Џебови: 2 внатрешни џеба (1 џеб со патент)

  Нема потреба да се грижите дали ќе Ви собере се во малите чанти, бидејќи во секое време можете да ги замените со ова ранче кое може да го искомбинирате со различни бои и комбинааци.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје