• Држава  Македонија
 • Леќи за телефон - 3 во 1

  299 ден.

  Тежина 40.0 гр.

  Боја

  • Црвена
  • Црна
  • Виолетова
  • Златна
  • Сина
  • Сива

  Додади продукт и заштеди:

   Спортски држач на телефон
  • Црна
  • Бела
  • Сива
  • Портокалова
  • Зелена
  • Розева
  • Виолетова
  • Розева (бебе)
  • Црвена
  • Сина
  • Светло Сина
  3 во 1 леќи за камерата на Вашиот смартфон!
  Добивате три видови на леќи:
  - Fisheye леќа што ја прави сликата округлеста;
  - Wide-Angle леќа што и овозможува на камерата да слика под широк агол;
  - Macro леќа што ќе Ви овозможи да ги фотографирате и најситните детали.

  Во пакетот добивате:
  1 * 180 степени FishEye леќа
  1 * 10X Macro Леќа
  1 * 0.67X Wide Angle Леќа

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.1
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје