• Држава Македонија
 • Leason L126 - Дрон  2,199 ден.

  1,499 ден.

  Тежина 683.0 гр.

  Боја

  • Бела
  • Црна
  Кратки спецификации:
  - 3.7v 550mah lipo батерија
  - лета до 100 метри
  - 7-8 минути време на летање
  - Боја: бела или црна
  Пакетот содржи:
  - еден дрон Leason LS126
  - додатни пропелери
  - заштитници за пропелери
  - usb кабел за напојување
  - постоље за слетување
  - упатство
  Димензии: 31 х 31 х 11 см
  Гаранција: 3 месеци

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје