• Држава Македонија
 • Laser Level Pro 3 - Мулти функционална алатка за мерење  699 ден.

  444 ден.

  Тежина 250.0 гр.
  Fixit - Мулти функциона алатка за мерење! Доколку Ви е потребно да ја измерите должината или степенот на рамнина, Ви ја препорачуваме Fixit! Алатка која едноставно мора да ја има во секој дом!

  Функции на алатката:
  Метро со должина до 2.5 метри, васер вага(либела) со ласер со 3 видови ласерски линии, крст, хоризонтална или вертикален ласерски зрак за мерење и алуминиумски стабилен линијар од 15 см.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје