• Држава  Македонија
 • Konnwei блутут OBD2 Скенер за автомобил  999 ден.

  849 ден.

  Тежина 50.0 гр.
  -Работи со сите OBD2 во согласност со возилата
  -Ги дијагностицира сите проблематични кодови, како и генеричките и производните спецификации и го прикажува ннивното значење (над 3000 генерички кодови и дефиниции во базата на податоци)
  -Ги одстранува грешните кодови, и го исклучува индикаторот за дефект на моторот.
  -Софтвер за компјутер, таблет и смартфон (вклучено во пакетот CD) а се поврзува и на телефон преку апликација.
  -Блутут 3.0 , стабилна врска и со голема брзина на пренос
  -Уредот е во мала димензија, компактен и многу лесен за употреба.
  - Оперативен систем: Windows или Android

  Во пакетот добивате:
  1 х Konnwei Bluetooth OBD2 Auto Scanner Adapter
  1 х Упатство за употреба
  1 х CD за инсталација

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  100%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 •   Коментарано од Filip Stefanovski

  Од Филип Стефановски на Среда 14 Јуни 2017

  .

  1 корисници го оценија коментарот како корисен. Дали Ви помогна и на Вас? Да Не

  Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.1
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје