• Држава Македонија
 • Iron Gym - Мулти справа (вратило)  999 ден.

  799 ден.

  Тежина 2200.0 гр.
  Iron Gym е справата со која ќе постигнете неверојатни резултати и тоа од дома!
  Справата е дизајнирана така да може да се вклопи во широкиот спектар на вратни рамки и располага со уникатен дизајн кој што не дозволува оштетување на Вашите врати.
  Справата ќе Ви овозможи да го создадете телото кое што отсегогаш сте го посакувале.
  Самата справа е копактна и лесно пренослива.
  За само неколку секунди ја поставувате справата и веќе сте спремни за правење стомачни и склекови. Професионална справа идеална за сите нивоа на фитнес. Погодна и за мажи и за жени. Квалитетно изработена за трајност и удобност, помага во оформување на горниот дел од телото.

  Материјал: Челик, обложени рачки со неопрен
  Три зафат позиции: тесни, широки, и неутрални
  Користи потпора за да се држите до вратата така што не постојат завртки и вратата не се оштетува
  Напомена првично измерете ја вратата и видете дали ќе ви одговара:
  Димензии: 95cm x 25.5cm x 43cm

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје