• Држава Македонија
 • Ikea Tjusig - Ѕидна закачалка  1,290 ден.

  1,090 ден.

  Тежина 200.0 гр.

  Боја:

  • Црна
  • Бела
  Ширина: 19 см
  Длaбочина: 7 см
  Висина: 78 см

  Материјал: Масивно дрво
  Тежина: 1 кг

  Димензии на пакувањето: 79 х 8 х 3 см

  Шифри:
  - Црна: 802.917.07
  - Бела: 602.917.08

  НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје