• Држава Македонија
 • Ikea Svallet - Столна ламба

  550 ден.

  Тежина 1.0 гр.
  Материјал: Полипропиленска пластика

  Димензии:
  Висина: 35 cm
  Дијаметар на основата: 16 cm
  Дијаметар на абажур: 11 cm
  Должина на кабел: 2 m
  Тежина: 0.28 kg

  Димензии на пакувањето: 26 х 16 x 14 cm

  Шифра: 703.584.87

  НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје