• Држава Македонија
 • Ikea Rotera - Свеќник

  450 ден.

  Тежина 1.0 гр.

  Одберете боја:

  • Розева
  • Зелена
  • Бела
  • Црна
  Висина: 21 см
  Материјал: Стакло, челик

  Шифри и бои:
  - Розева: 504.224.27
  - Зелена: 304.224.28
  - Бела: 301.229.86
  - Црна: 101.229.87

  НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје