• Држава Македонија
 • Ikea Pello - Фотелја

  600 ден.

  Тежина 1.0 гр.
  Материјал: Дрво (бреза), челик, полиестер, памук

  Ширина: 67 см
  Длабочина: 85 см
  Висина: 96 см
  Тежина: 7.82 кг

  Димензии на пакувањето: 74 х 58 х 14 кг

  Шифра: 500.784.64

  НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје