• Држава Македонија
 • Ikea Papaja - Саксија

  250 ден.

  Тежина 1.0 гр.

  Одберете боја:

  • Сина
  • Црвена
  • Розева
  • Бела
  Димензии:

  Висина: 10 cm
  Надворешен дијаметар: 11 cm
  Внатрешен дијаметар: 10 cm


  Материјал: Глина

  Шифри и бои:
  - Сина: 304.217.06
  - Црвена: 304.216.93
  - Розева: 203.313.39
  - Бела: 004.216.99

  НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје