• Држава Македонија
 • Ikea Orfjall - Детска столица

  3,690 ден.

  Тежина 1.0 гр.
  Максимална тежина: 110 кг
  Ширина: 53 см
  Длабочина: 53 см
  Максимална висина:50 см
  Минимална висина: 37 см
  Седиште, ширина: 39 см
  Седиште, длабочина: 34 см

  Материјал: челик, полипропиленска пластика, полиестер

  Шифрa: 703.250.29

  НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје