• Држава Македонија
 • Ikea Ollsta - Абажур

  420 ден.

  Тежина 1.0 гр.

  Боја:

  • Сина
  • Сива
  Дијаметар: 27 cm
  Висина: 18 cm
  Материјал: 40% Полиестер, 30% Лен, 20% памук, 10% Вискоза


  Бои и шифри:
  - Сина: 303.262.00
  - Сива: 003.262.11


  НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје