• Држава Македонија
 • Ikea Not - Ламба со две светилки

  1,690 ден.

  Тежина 1.0 гр.

  Боја:

  • Црна
  • Бела
  Материјал: ABS пластика, полипропиленска пластика, челик

  Висина: 174 см
  Дијаметар на основата: 27 см
  Дијаметар на ламбата: 28 см
  Должина на кабел: 2.0 м
  Тежина: 3.89 кг

  Димензии на пакувањето: 37 х 29 х 13 см

  Шифри:
  - Црна: 603.246.76
  - Бела: 803.048.75

  НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје