• Држава Македонија
 • Ikea Minnen - Кревет со флексибилна должина

  7,400 ден.

  Тежина 1.0 гр.

  Боја:

  • Црна
  • Бела
  Елегантен кревет со флексибилна должина со кој нема да имате потреба од замена за детскиот кревет! Едноставно одредете ја саканата должина и продолжете да го користите истиот кревет. Уникатниот дизајн идеално се вклопува во помали простории и одговара на сечиј вкус.

  Димензии:

  Минимална должина: 135 cm
  Максимална должина: 209 cm
  Ширина: 85 cm
  Материјал: Челик

  * Латофлексот е вклучен.
  ** Душекот не е вклучен.

  Бои и шифри:
  - Црна боја: 503.042.35
  - Бела боја: 903.042.38

  НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје