• Држава Македонија
 • Ikea Melodi - Лустер  690 ден.

  590 ден.

  Тежина 1.0 гр.

  Одберете гголемина:

  • 28 x 26 cm
  • 38 x 35 cm
  Материјал: Полипропиленска пластика
  Должина на кабел: 1.6 м

  Димензии и шифри:
  - 28 x 26 cm: 603.865.27
  - 38 x 35 cm: 103.865.39

  НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје