• Држава Македонија
 • Ikea Mammut - Детско столче

  1,090 ден.

  Тежина 200.0 гр.

  Ikea Mammut - Children's Chair

  • Црвена
  • Бела
  • Розева
  Ширина: 39 см
  Висина: 67 см
  Длабочина: 26 см

  Материјал: Полипропиленска пластика
  Тежина: 2 кг

  Димензии на пакувањето: 45 х 39 х 13 см

  Бои:
  - Црвена: 403.653.66
  - Бела: 403.653.71
  - Розева: 803.823.21

  НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје