• Држава Македонија
 • Ikea Mammut - Детска масичка

  2,190 ден.

  Тежина 200.0 гр.

  Боја:

  • Црвена
  • Светло сина
  • Бела
  Должина: 77 см
  Ширина: 55 см
  Висина: 48 см

  Материјал: Полипропиленска пластика
  Тежина: 1 кг

  Димензии на пакувањето: 75 х 10 х 10 см

  Шифри и бои:
  - Црвена: 603.651.67
  - Бела: 503.651.77
  - Светло сина

  НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје