• Држава Македонија
 • Ikea Lack TV - ТВ комода  1,390 ден.

  1,250 ден.

  Тежина 1.0 гр.

  Боја:

  • Црна
  • Бела
  Ширина: 90 см
  Длабочина: 26 см
  Вичина: 45 см
  Максимална тежина на полица: 10 кг
  Максимална тежина: 30 кг

  Материјал: Иверица

  Димензии на пакувањето: 91 х 37 х 7 см

  Шифри:
  - Црна: 902.432.97
  - Бела: 004.500.88

  НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје