• Држава Македонија
 • Ikea Krabb - Сет огледала

  150 ден.

  Тежина 200.0 гр.
  Сет од четири парчиња кои можете сами да ги поставите како што сакате и на било кое место во Вашиот дом. Внесете топлина и стил брзо и едноставно.

  Димензии на едно парче: 44 х 40 cm

  * Сетот содржи 4 парчиња.

  Шифра: 251.625.00

  НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје