• Држава Македонија
 • Ikea Jara - Абажур

  420 ден.

  Тежина 1.0 гр.

  Бои:

  • Сива
  • Крем
  • Бела
  Дијаметар: 25 cm
  Висина: 19 cm
  Материјал: 100% Полиестер


  Бои и шифри:
  - Сива: 703.283.58
  - Крем: 503.283.59
  - Бела: 003.283.52


  НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје